Exclusief voor abonnees

Gemeente investeert ruim twintig miljoen: dit zijn de tien belangrijkste projecten voor de komende jaren

Het gemeentebestuur wil aandacht voor het klimaat om de CO2-uitstoot naar beneden te halen. Daarvoor blijft ook ingezet worden op extra aanplanten van groen, onder andere met de aanleg van geboortebossen.
Geert De Rycke Het gemeentebestuur wil aandacht voor het klimaat om de CO2-uitstoot naar beneden te halen. Daarvoor blijft ook ingezet worden op extra aanplanten van groen, onder andere met de aanleg van geboortebossen.
Ruim twintig miljoen euro. Dat is het bedrag dat het gemeentebestuur van CD&V, N-VA, Groen en sp.a zal besteden aan investeringen de komende jaren. Dat blijkt uit het nieuwe meerjarenbeleidsplan 2020-2025 dat werd goedgekeurd. Veel aandacht gaat naar fiets- en voetpaden en het klimaat, maar ook een nieuw rusthuis en polyvalente fuif-en sportzaal liggen op de plank. Hier leest u alvast de belangrijkste projecten voor de komende jaren.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratisReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.