Exclusief voor abonnees

François Saeys, één jaar na zijn afscheid als burgemeester: “Nog altijd gemengde gevoelens, maar gelukkig ook wat meer tijd voor fotografie en kleinkinderen”

Francois Saeys: “Veel meer vrije tijd sinds ik geen burgemeester meer ben is er niet, maar de tijd die er is gaat naar fotografie”.
Geert De Rycke Francois Saeys: “Veel meer vrije tijd sinds ik geen burgemeester meer ben is er niet, maar de tijd die er is gaat naar fotografie”.
Exact een jaar geleden is het, dat voormalig burgemeester François Saeys (63) de deur van het gemeentehuis achter zich dicht trok en afscheid moest nemen van het burgemeesterschap. Voor Het Laatste Nieuws blikt hij terug op dat voorbije jaar, waarin hij noodgedwongen op de achtergrond van het politieke toneel verdween. “Een jaar vliegt voorbij en ik zit nog altijd met gemengde gevoelens”, bekent hij. “Maar gelukkig is er ook wat meer tijd voor fotografie en de kleinkinderen”. Een interview.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratisReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.