Drie koningen op pad om geld in te zamelen

Dieuwke, Arne, Amber , Mare, zamelen centjes voor het comité van de Kruisstraat , centjes gaan gebruikt worden voor een activiteit met Pasen.
Geert De Rycke Dieuwke, Arne, Amber , Mare, zamelen centjes voor het comité van de Kruisstraat , centjes gaan gebruikt worden voor een activiteit met Pasen.

‘Drie koningen’ gaan deze dagen van deur tot deur. Kinderen die verkleed zijn in de drie koningen proberen zo wat snoep en geld te verzamelen.

In Denderbelle waren er de voorbije dagen heel wat koningen op pad. “Wij trekken van deur tot deur om een liedje te zingen en zo zoveel mogelijk geld in te zamelen”, zeggen Dieuwke, Arne, Amber en Mare. “De ingezamelde centjes gaan naar het comité van de Kruisstraat. Ze organiseren een feestje met Pasen en we willen graag onze duit in het zakje doen.”

Enkele straten verderop trok de KSA van Denderbelle van deur tot deur. De KSA’ers trokken verkleed de straat op en ook de ‘drie koningen’ van de KSA hadden een eigen missie: “Centjes inzamelen voor onze nieuwbouw. We zijn nu onze oude gebouwen aan het afbreken en we kunnen alle extra centjes gebruiken voor de nieuwbouw”, zegt Lotte Hofman van KSA Denderbelle.

KSA Denderbelle zamelen centjes in voor hun nieuwbouw.
Geert De Rycke KSA Denderbelle zamelen centjes in voor hun nieuwbouw.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.