50-tal tractoren rijden met indrukwekkende verlichting door Lebbeke

Geert De Rycke
Zaterdagavond trokken een 50-tal met kerstlichtjes versierde tractoren door de straten van Lebbeke. Het initiatief kwam van de Landelijke Gilde uit Lebbeke, die hun honderdjarig bestaan vieren. Een massa inwoners kwam ter plaatse om een kijkje nemen naar het spektakel. 

De tocht begon rond 17.30 uur langs de Flor Hofmanstraat in Lebbeke. Van daaruit reden de verschillende tractoren ongeveer 20 kilometer doorheen verschillende Lebbeekse straten. Het was een feeëriek spektakel. 

Er kwam dan ook heel wat volk de straat op om het unieke spektakel te zien. “Het was prachtig om te zien en leuk om eens mee te maken”, klinkt het. Na de tocht, die eindigde op de Flor Hofmanslaan, werden alle bestuurders van de versierde wagens nog getrakteerd op frieten met stoofvlees.

Geert De Rycke
Geert De Rycke
Geert De Rycke
Geert De Rycke
Geert De Rycke
Geert De RyckeReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.