Zomerbar Le Jardin lokt veel volk

De openingsavond van Le Jardin, met zwembad en jaccuzi's, lokte heel wat volk.
Foto Flamand De openingsavond van Le Jardin, met zwembad en jaccuzi's, lokte heel wat volk.

Terwijl de echte festivalgangers op vrijdagavond op de weide in Werchter rondsjokten en duizenden mensen zich hadden verzameld in de tent van Eleven Vibes in Langemark-Poelkapelle, lokten ook de elektronische muziek en bubbels heel wat volk naar de zomerbar 'Le Jardin' in Pilkem. Hoge hakken en korte kleedjes flaneerden er rond het zwembad en de jacuzzi's. Op de beats van Buscemi werden volle plateaus met champagneflessen van de bars naar de tafels gebracht en was het aanschuiven aan de cocktail- en ginbar.


Greetje Decock uit Zillebeke was er samen met haar vriendinnen op afgekomen. "Hier hangt echt een zomers sfeertje. Wat een fantastische plek om een 'fancy' tuinfeest te houden. Hier zal ik waarschijnlijk elk weekend te vinden zijn", zegt ze enthousiast. "Opvallend ook dat hier mensen uit alle uithoeken van het land naartoe zijn gekomen. Daar zitten de dj-sets wellicht voor iets tussen, want hier staan een paar grote namen aan de knoppen te draaien."


Wie graag de sfeer in Le Jardin eens wil gaan opsnuiven, moet er zeker volgende week naartoe, want dan wordt Le Jardin omgetoverd tot de wereld van Alice in Wonderland. (DCH)