Zelfgemaakt in Langemark-Poelkapelle

Erfgoeddag focust dit jaar op het thema 'Hoe maakt u het?’. Daarom zet Langemark-Poelkapelle ditmaal de ambachten in de kijker.

Erfgoeddag 2018 doet dit jaar een beroep op de creativiteit van de bezoekers.
Erfgoeddag Erfgoeddag 2018 doet dit jaar een beroep op de creativiteit van de bezoekers.

Op zondag 28 april nemen alle Vlaamse gemeenten en steden opnieuw deel aan Erfgoeddag, dat dit jaar werkt rond de slogan ‘Hoe maakt u het?’. In Langemark-Poelkapelle zullen op die dag de ambachten in de kijker worden gezet, door middel van een aantal demonstraties en workshops. Dit alles gaat door van 14 uur tot 15.30 uur in OC De Hazebrug in de Hazeweidestraat 24 in Sint-Juliaan. Doorlopend is er de expo “Zelfgemaakt in Langemark-Poelkapelle” en worden er demonstraties kantklossen, haakwerk en smeedwerk gehouden. Wie dat wil kan er ook een retro foto laten nemen, verkleed als schoenmaker. ‘Langemark-Poelkapelle verbeeldt’ verzorgt het taartenbuffet en bemant de bar. Voor de kinderen is er een workshop ‘Moddertaarten’ en al wie jonger is dan 99 kan deelnemen aan de workshop ‘Voedermandje’, maar omwille van praktische redenen is het aangewezen om daarvoor in te schrijven. Surf voor meer info en inschrijvingen naar www.langemark-poelkapelle.be of bel naar 057/49.09.45.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.