Paul Bruna wordt gehuldigd voor 50ste verjaardag op de planken

Paul Bruna krijgt een herdenkingsplaat van Langemark-Poelkapelle van burgemeester Lieven Vanbelleghem. Pauls ouders Georgette Naert en Camille Bruneel glunderen van trots.
Henk Deleu Paul Bruna krijgt een herdenkingsplaat van Langemark-Poelkapelle van burgemeester Lieven Vanbelleghem. Pauls ouders Georgette Naert en Camille Bruneel glunderen van trots.
Zanger Paul Bruna (61) staat vijftig jaar op de planken en daar is hij zaterdag voor gehuldigd in zijn geboortedorp Langemark. 

Hij woont al jaren in Middelkerke, maar ze zijn hem in Langemark duidelijk nog niet vergeten. Het gemeentebestuur overhandigde Paul een plaat met daarop vijf herkenbare punten van Langemark-Poelkapelle: het gemeentehuis in Langemark, het Canadees monument in Sint-Juliaan, Den Trimard in Madonna, de molen in Bikschote en monument Guynemer in Poelkapelle. “Paul Bruna is een all-round artiest die al jaren meedraait in de Vlaamse showbizz”, zegt burgemeester Lieven Vanbelleghem. “Hij is van alle markten thuis. Hij zingt, schrijft ook teksten en is een geboren entertainer.” 

Paul belooft de plaat in zijn bureau op te hangen. “Ik ben blij dat ze mij hier niet vergeten zijn. En het gevoel is wederzijds, ik heb nog altijd een stukje van mijn hart hier verloren.” Paul bedankte de aanwezigen met een nummer over Langemark-Poelkapelle dat hij jaren geleden geschreven heeft. Pauls ouders Georgette Naert en Camille Bruneel zaten op de eerste rij. 

Paul Bruna staat al vijftig jaar op de planken.
Henk Deleu Paul Bruna staat al vijftig jaar op de planken.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.