Kunstenaars bezetten oud rusthuis

Zeventien kunstenaars hebben de kamers van het oude woonzorgcentrum De Boomgaard omgetoverd tot expositieruimte.

De site van het oude 'rusthuis' staat al jaren leeg, maar wordt tot 10 juni gekaapt door het kunstcollectief 20-10.
Christophe Deconinck De site van het oude 'rusthuis' staat al jaren leeg, maar wordt tot 10 juni gekaapt door het kunstcollectief 20-10.

De leden van Kunstkring 20-10 zitten niet verlegen om een straffe stunt. Tot maandag 10 juni hebben ze de kamers van het oude rusthuis langs de Zonnebekestraat ingepalmd met hun creaties. Schilderijen, aquarellen en tekeningen versieren de wanden, terwijl heuse installaties en impressionante beeldhouwwerken de ruimtes vullen. De tentoonstelling kan doorlopend worden bezocht van maandag tot vrijdag tussen 10 en 18 uur en in het weekend telkens van 14 tot 18 uur. De kleinsten kunnen hun hartje ophalen in de speciaal voor hen ingerichte kids room, waar ze naar hartelust kunnen kliederen en kladderen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.