Blauw fietslint op 1 mei door Langemark-Poelkapelle

De Liberale Mutualiteit en Sportievak vzw organiseren voor de 15de maal op rij een reeks van begeleide fietstochten. De eerste rit start op 1 mei in Poelkapelle.

Laurent Hoornaert, Colette Descheemaecker en begeleider Sander Declerck organiseren de rit in Poelkapelle, samen met Pieter Demeulemeester die ontbreekt op de foto.
repro Christophe Deconinck Laurent Hoornaert, Colette Descheemaecker en begeleider Sander Declerck organiseren de rit in Poelkapelle, samen met Pieter Demeulemeester die ontbreekt op de foto.

Beide organisaties dagen de West-Vlamingen uit om meer te fietsen en om hun doel te bereiken organiseren ze deze fietstochten. Deelnemen kan gratis en gebeurt onder het wakend oog van plaatselijke ervaren begeleiders. Het fietslint dat op 1 mei wordt gereden is ongeveer 35 km lang, maar wordt in groep afgefietst, aan een aangepaste snelheid, zodat ook kinderen kunnen meefietsen. “In 2018 hadden we om en bij de 50 fietsers“, verduidelijkt organisatrice Colette Descheemaecker. “In Poelkapelle rijden we steevast voor het goede doel. Daarom voorzien we een collectebus, waar de deelnemers vrijwillig een bijdrage in kunnen steken voor de revalidatie van Kenneth Bardyn, die na een hersenbloeding in een kunstmatige coma wordt gehouden.” Op woensdag 1 mei wordt om 13.30 uur verzameld Swingcafé De Kapelle, in Poelkapelle, waar het startschot wordt gegeven. Uiteraard wordt onderweg tijd gemaakt voor een koffiestop, ditmaal in ‘t Rooneplezier in Woumen. Na afloop krijgen alle deelnemers een leuk aandenken. De aankomst wordt gepland rond 17 uur. Inschrijven kan nog per mail naar colette.descheemaecker@telenet.be of per telefoon via 051 62 67 32.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.