Asielzoeker opgepakt voor inbrakenreeks in Langemark-Poelkapelle

De politie van de zone Arro Ieper kon de verdachte klissen
LSI De politie van de zone Arro Ieper kon de verdachte klissen
De politie arresteerde een 31-jarige man van Egyptische origine voor verschillende inbraken en poging inbraken in Langemark-Poelkapelle, dat bevestigt het parket. De man verbleef sinds kort in het asielcentrum van Langemark-Poelkapelle. 

De afgelopen weken werd een opmerkelijke stijging genoteerd op vlak van inbraken in Langemark-Poelkapelle. Zo werd er ingebroken in woningen in de Houthultseweg en Stadensteenweg. De politie één diefstal en een poging diefstal linken aan de 31-jariga asielzoeker en pakte hem afgelopen zaterdag op, vrijdag verschijnt hij voor de onderzoeksrechter. De man was ook betrokken bij diefstallen uit voertuigen, ook in Langemark-Poelkapelle in de afgelopen maand. Daarvoor werd hij al op 20 augustus gedagvaard in snelrecht, voor die feiten moet hij op 16 september verschijnen voor de rechtbank. Indien de 31-jarige Egyptenaar de gevangenis mag verlaten, kan hij niet terugkeren naar het asielcentrum van Langemark-Poelkapelle. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Ives Vanweddingen

    "Indien de 31-jarige Egyptenaar de gevangenis mag verlaten, kan hij niet terugkeren naar het asielcentrum van Langemark-Poelkapelle". Gaan ze hem dan vriendelijk vragen om zich ter beschikking te houden tot zijn proces en zal hij braafjes opdagen voor zijn proces op 16 september? Beste oplossing is wat Davy Leysen voorstelt. DNA, irisscan en vingerafdrukken nemen en dan retour egypte.