Alex en Annie vieren hun gouden jubileum

Het gouden echtpaar Alex Lefever en Annie Legrou werden tijdens hun ontvangst door het gemeentebestuur omringd door familie en vrienden.
Christophe Deconinck Het gouden echtpaar Alex Lefever en Annie Legrou werden tijdens hun ontvangst door het gemeentebestuur omringd door familie en vrienden.

Alex Lefever en Annie Legrou uit de Wilgenlaan in Langemark vierden hun gouden huwelijksverjaardag en werden zoals gebruikelijk ontvangen door het gemeentebestuur. Annie Legrou werd in Ieper geboren in 1946 en liep tot haar veertiende school in St.-Juliaan. Op haar zestiende werd ze ‘bobineerster’ in Tourcoing, waar ze bleef werken tot aan haar huwelijk. Haar echtgenoot Alex Lefever werd in hetzelfde jaar geboren. Zijn loopbaan startte op zijn zestiende in Picanol, waar hij zou blijven werken tot aan zijn brugpensioen. Alex was jaren bestuurslid van FC Langemark, waar Annie twintig jaar de kantine openhield. Als pasgetrouwd koppel hielden ze enkele jaren café Den Arend open in de Zonnebekestraat. Tijdens de ontvangst in het gemeentehuis werden ze omringd door hun drie zoons Hans, Henk en Nico, hun kleinkinderen en pluskleinkinderen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.