Zaakvoerder groententeeltbedrijf kritiek nadat hij bedolven raakt onder aarde in put

De zaakvoerder van een groententeeltbedrijf langs de Houthulstseweg in Madonna bij Langemark-Poelkapelle raakte dinsdagmorgen levensgevaarlijk gewond nadat hij bedolven raakte onder de aarde in een put. De man werd ter plaatse gereanimeerd en in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. 

Zaakvoerder Bert V. (26) wou dinsdagmorgen omstreeks 7.30 uur samen met zijn vader een kijkje nemen aan een grote bezinkput die ze aan het bouwen waren op hun groententeeltbedrijf. Plots zakte de aarde weg en belandde Bert V. in de put onder een berg aarde. “We kregen een oproep dat een man vermist was geraakt in een put met aarde”, vertelt Dominique Parmentier van de hulpverleningszone Westhoek. “Samen met de arbeiders van het bedrijf hebben we de man kunnen bevrijden.” Ondertussen was de MUG-dienst ter plaatse die meteen met een hartmassage startten. Na een tijdje kreeg de arbeider opnieuw hartslag. Hij werd uiteindelijk in een zeer kritieke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis. 

De brandweer en een ziekenwagen van het Jan Yperman ziekenhuis kwamen ter plaatse.
Alexander Haezebrouck De brandweer en een ziekenwagen van het Jan Yperman ziekenhuis kwamen ter plaatse.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.