N-VA Landen kiest nieuw bestuur

Het nieuwe bestuur van N-VA is er klaar voor.
RV Het nieuwe bestuur van N-VA is er klaar voor.

Eind februari verkozen de leden van N-VA Landen een nieuw bestuur voor de komende drie jaar. Het team zal gedurende deze periode onder leiding staan van voorzitter Marie-Rose Draelants. “Ik wil er samen met het team voor zorgen dat N-VA Landen op de kaart blijft staan.”

Met een mix van ervaren mensen en jong talent wil N-VA zich inzetten voor de Landenaar. Naast Marie-Rose werd ook een nieuwe ondervoorzitter verkozen. Jean-Pierre Vangestelzal deze rol op zich nemen. Daarnaast werden Karolien Conard, Nele De Kimpe, Yoran Winnen, Greta Libens, Olga Geerts, Kathleen Vandenbranden, MyriamSwartenbroeckx, Vincent Conard en Gert Dekeyzer verkozen als bestuursleden. Ze vormen samen met onze mandatarissen Bart Jan De Vos, Greta Vanermen, Leon Ignoul, Pascale Conard en Wouter Hermans het nieuwe bestuur.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.