Landen stelt zich kandidaat voor coachingstraject ter bestrijding van zwerfvuil 

Mark Keppens is blij met de kandidatuur van Landen voor coachingstraject ter bestrijding van zwerfvuil.
Foto Bollen Mark Keppens is blij met de kandidatuur van Landen voor coachingstraject ter bestrijding van zwerfvuil.
De gemeenteraad werkt aan een netter Landen. Zo zal de gemeente deelnemen aan de laatste oproepronde van het coachingstraject voor lokale overheden van Mooimakers. 

Het was raadslid Mark Keppens (Groen Landen) die tijdens de gemeenteraad van november voorstelde om deel te nemen, maar de beslissing werd uitgesteld naar de gemeenteraad van december. Inmiddels werd beslist om dit initiatief goed te laten keuren op de gemeenteraad van vrijdagavond. Concreet betekent dit dat het nodige gedaan zal worden om een basisactieplan tegen zwerfvuil op te maken en in te dienen. Daarna wordt het spannend afwachten of Landen geselecteerd zal worden voor het gesubsidieerd coachingstraject.

“Groen Landen is zeer trots op de goedkeuring van dit initiatief, gezien het bestrijden van zwerfvuil een van de speerpunten was tijdens onze campagne. Alvast een van onze beloften naar de kiezer toe kan hiermee ten dele waargemaakt worden. Dit dossier is het bewijs dat constructieve lokale politiek ook vanuit de oppositie werkt”, aldus raadslid Mark Keppens.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.