Hofheide schenkt cheque aan Centrum Therapeutisch paardrijden

Cheque voor CTP. Vlnr gedeputeerde An Schevenels, burgemeester Gino Debroux, Paul Vlayen (CTP), Rosi Peeters (CTP), schepenen Eddy Vandenbosch & Lore Fourie en de directeur van Hofheide Jacques Roggen
RV Cheque voor CTP. Vlnr gedeputeerde An Schevenels, burgemeester Gino Debroux, Paul Vlayen (CTP), Rosi Peeters (CTP), schepenen Eddy Vandenbosch & Lore Fourie en de directeur van Hofheide Jacques Roggen
De intergemeentelijke samenwerking vzw crematorium Hofheide investeert jaarlijks een deel van haar winsten in sociale projecten binnen haar werkingsgebied. Hofheide vraag hiervoor input aan de lokale besturen- aandeelhouders. Na vzw Bindkracht en vzw Passhuis heeft het Landense stadsbestuur dit jaar het Centrum Therapeutisch Paardrijden voorgesteld. 

CTP is een multidisciplinaire organisatie die mensen met een hulpvraag therapeutisch begeleidt en helpt met het paard als co-begeleider. Het werkt met professionele therapeuten die elk een voorkennis hebben van paarden, paardrijden en paardentaal.

Het centrum organiseert op geregelde tijdstippen infosessies, workshops en studiedagen over therapeutisch paardrijden, paardentaal en natuurlijk paardrijden. Jaarlijks vindt er ook een paardenkamp plaats voor mensen met een beperking.

Vzw Hofheide ging graag in op het voorstel van het stadsbestuur en overhandigde in aanwezigheid van burgemeester Gino Debroux (L’anders) en schepenen Lore Fourie (CD&V) en Eddy Vandenbosch (L’anders) een cheque van 1.000 euro aan de oprichters van CTP.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.