Geslaagd aperitiefconcert in Sint-Pietersbandenkerk

Geslaagd aperitiefconcert van AtRuNe.
RV Geslaagd aperitiefconcert van AtRuNe.
Het eerste aperitiefconcert van AtRuNe Cultuurt! was er eentje om in te kaderen. The Landen Classical Players (Lieve Goossens, Wim Vandenbossche, Toon Fret en Mathilde Wolfs) waren te gast in de Sint-Pietersbandenkerk in Attenhoven.

Ze brachten er een gevarieerd kamermuziekprogramma met werk van Telemann, Bach, de Boismortier en Haydn. In verschillende combinaties verrasten ze de toehoorders met zeer hoogstaande fluit- en cellomuziek.

“We willen een cultureel luik toevoegen aan de activiteiten van AtRuNe”, zegt initiatiefnemer Georges Moreau. “Alle kunstenaars die we in deze reeks van vijf concerten presenteren, zijn op de een of andere manier verbonden aan onze stad. Mensen van hier laten optreden voor mensen van hier, dat vinden we belangrijk.”

Het eerstvolgende concert vindt plaats in de tuin van restaurant-wijnhuis ‘La Pradera’ in Rumsdorp op zondag 30 juni om 11 uur. Ruud Hendrickx brengt ‘Poëzie op Maat’. Enkele kamermuziekensembles van de Academie van Tongeren zorgen voor de muzikale intermezzi. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.