Feest aan de Molen viert 15de editie

Feest aan de Molen is aan zijn vijftiende editie toe.
Bollen Feest aan de Molen is aan zijn vijftiende editie toe.
Op zondag 4 augustus kan je in het Rufferdingepark terecht voor de vijftiende editie van het feest van de molen. Omdat Landen een Straffe Streek Gemeente is, wordt er tijdens deze jaarlijkse hoogmis ook heel wat aandacht besteed aan streekproducten. 

“De molen én het belevingscentrum zijn en blijven belangrijke elementen voor het toeristische beleid van de stad Landen en net daarom organiseren we deze succesvolle activiteit ieder jaar opnieuw”, zegt schepen van Toerisme, Gary Peeters (CD&V). “Het is een unieke activiteit in het Hageland waarop we jaarlijks meer dan 3.000 bezoekers mogen ontvangen.’’

Meer dan 30 producenten laten je proeven van hun aanbod waar ze erg trots op zijn. Verder kan je er snuisteren tussen de vele standjes die hand made producten aanbieden. En geen feest zonder aan de kinderen te denken. De kleinsten kunnen zich dit jaar uitleven met de vintage ‘kermis op rolletjes’ met zijn grensverleggende uitdagingen voor groot en klein. En de ouders, die genieten ondertussen van een heerlijk biertje of een lokaal fruitsapje. Iedereen is welkom tussen 13 en 18 uur. Toegang is gratis.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.