De Warmste Week voor het CTP in Attenhoven

Ook vorig jaar leverden de acties in het kader van De Warmste Week een mooie opbrengst op.
Bollen Ook vorig jaar leverden de acties in het kader van De Warmste Week een mooie opbrengst op.
De vrienden van het CTP, een vereniging van sympathisanten van het Centrum Therapeutisch Paardrijden, organiseert voor het vijfde jaar op rij een aantal acties in het kader van De Warmste Week, ten voordele van het CTP. De vzw Centrum Therapeutisch Paardrijden is een organisatie, met als doel mensen met een hulpvraag therapeutisch te begeleiden en te helpen met als co-begeleider het paard.

Op vrijdag 6 december worden de acties afgetrapt met Pasta for CTP, een pasta-avond in de refter van campus d’Hek Landen. Pasta for CTP is de voorbije jaren uitgegroeid tot een gezellig eetfestijn met talrijke inschrijvingen. De overheerlijke pasta wordt dan ook met liefde klaargemaakt door een echte Italiaanse kok, die de kneepjes van het vak kent.

De vrienden van het CTP kan je ook terugvinden op Winterlanden aan het Marktplein in Landen, van 13 tot en met 15 december. Je kan er in een gezellige kerstsfeer een drankje, een heerlijke soep of een hapje verkrijgen aan hun chalet en zo kan je ook je steentje bijdragen aan De Warmste Week. Op vrijdag 20 december is er tenslotte een 80-90-00’s Party in de voetbalkantine van Sparta Landen. Op deze benefietfuif kan je komen dansen voor het goede doel op een gevarieerde dj-set boordevol popklassiekers. Heel wat Landenaren stippen intussen gewoontegetrouw deze fuif aan in hun agenda. Voor de inkomprijs van 5 euro kan iedereen mee komen fuiven. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.