De stad Landen zegt ‘neen’ tegen pesten

Stad Landen samen tegen pesten.
RV Stad Landen samen tegen pesten.

Het personeel van het stadhuis en het OCMW laat zien dat pesten niet oké is en plaatste de intussen bekende vier stippen op de hand. “Landen is een positieve stad met respect voor iedereen”, klinkt het. “We willen samen met het bestuur het voorbeeld geven, onze kinderen steunen in deze Vlaamse week tegen pesten en oproepen voor verdraagzaamheid.” 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Gunther Flossy

    Het gebeurt niet alleen onder de kinderen dat pesterijen, laten we eerst beginnen hoe de volwassenen de mensen bekritiseren, met de vinger wijzen roddels verspreiden of je scheef bekijken. Kinderen horen dit ook thuis hoe de ouders over iemand roddelt en natuurlijk doen deze dat dan ook. Voor de rest zal ik maar zwijgen vrees ik maar hier in landen heerst een heel erg groot vriendjespolitiek en ben je er niet bij of kennen ze je niet ben je hier echt niet welkom.