Waterijsjes voor bezoekers dienstencentrum Aan de Statie

Tijdens deze hittegolf zorgt het dienstencentrum Aan de Statie voor verkoeling. Alle senioren bezoekers kregen vandaag gratis waterijsjes en gekoeld water. Naast gezond tafelen kan men in De Statie terecht voor activiteiten, thuiszorgversterking en ook de dienst welzijn is er gehuisvest.

“ We ontvangen gemiddeld zo’n 35 tot 40 mensen in ons sociaal restaurant. Daarvan nemen er nadieneen aantal  deel aan de sociale activiteiten.  We hebben iedereen getrakteerd op waterijsjes, ook de mensen van de ochtendgym, “ zegt dienstleider Dirk Welkenhuyzen. “ Gelukkig is er ook airco voorzien in het gebouw. Daardoor kunnen we ook opvang bieden aan de bewoners van de assistentiewoningen. Zij wonen om de hoek.”

Het Dienstencentrum Aan de Statie is gehuisvest bij het nieuwe rusthuis Ludinaca, ingang  Europaplein via parking Euroscoop. Tel:  089.730 O61 of www.lanaken.be

Bewoners van de aanpalende assistentiewoningen vinden er verkoeling
Jempi Welkenhuyzen Bewoners van de aanpalende assistentiewoningen vinden er verkoelingReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.