Uitbaters bouwen Taverne De Krieckaert eigenhandig weer op na verwoestende brand

Uitbaters Leny en Dion Leijtens-Pörteners. Na anderhalve maand hard werken is de zaak weer open.
Jempi Welkenhuyzen Uitbaters Leny en Dion Leijtens-Pörteners. Na anderhalve maand hard werken is de zaak weer open.
Amper twee weken was Taverne De Krieckaert open of het noodlot sloeg toe. Een brand vernielde een deel van het dak en het interieur.  Uitbaters Leny en Dion Leijtens-Pörteners bleven niet bij de pakken zitten en restaureerden eigenhandig het hele pand.

De zaak is sinds kort weer open. De meubels, tafels en bar in steigerhout maakten Leny en Dion volledig zelf. Er is nu ook een salon met open haard en een kinderspeelruimte. Binnen is plaats voor tachtig personen, buiten voor veertig.  Leny en Dion mikken op wandelaars, fietsers, ruiters en gezinnen met kinderen, want ze hebben ook voor een buitenspeeltuin gezorgd. Ze zijn diervriendelijk, aangezien ze allebei zelf ook een hond hebben.  “ Voor een lunch, een pitstop op zondag, versgebakken pannenkoeken bij de koffie of een biertje moet je bij ons zijn. Alles blijft betaalbaar, “ knipoogt Dion, “ Er staat zelfs iets op de kaart voor viervoeters.”  Info: www.krieckaert.be of 0473.48.73.74.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.