Tandems voor vzw Toerisme

Fietsliefhebbers kunnen vanaf nu een tandem huren op de kinderboerderij om Lanaken en omgeving te verkennen. vzw Toerisme kocht  2 tandems aan en breidt daarmee haar aanbod aan verhuurfietsen verder uit.

Eerder zijn 10 stadsfietsen aangekocht. Vorig jaar is deze aankoop al terug verdiend met de huuropbrengsten. Daarnaast biedt vzw Toerisme reeds 2 seizoenen mountainbikes, e-bikes en kinderfietsen aan. Hiervoor werkt men samen met een extern verhuurbedrijf. De fietsen werden vorig seizoen 533 keer verhuurd, waarvan 160 keer voor e-bikes, een verdubbeling ten opzichte van 2017.

Nieuw is een arrangement in samenwerking met de website ‘Happen en Trappen’. Tijdens een route van 46 km combineert men de mooiste plekjes van Lanaken en Riemst met vijf culinaire stops bij  lokale horecazaken. 

Een fiets huren: kinderboerderij Pietersheim, tussen 8.30 u en 16 u. Vanaf de paasvakantie tot en met eind september ook tijdens weekends en op feestdagen. Een stadsfiets kost 11 euro en de tandem betaalt men 22 euro per dag.  Info: www.visitlanaken.be of 089 712 120

Een dagje happen en trappen kost 41.95 euro, excl. de huur van de fietsen
Jempi Welkenhuyzen Een dagje happen en trappen kost 41.95 euro, excl. de huur van de fietsenReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.