Pannestraat deels afgesloten voor doorgaand verkeer

De Pannestraat wordt vanaf vandaag tussen de Ark- en de Stationsstraat afgesloten voor doorgaand verkeer. Fietsers, voetgangers en bewoners kunnen wel door. De werken kaderen in de fietsverbinding langs de Langkeukelbeek.

Eerst worden er gedurende een maand nutswerken in de bermen uitgevoerd.  Aansluitend starten vanaf  15 april de wegenwerken. Er komt een nieuw wegdek met fiets- en voetpaden en een veilige oversteekplaats voor de fietsverbinding Lanaken - Centrum, via het park richting Gellik. Afhankelijk van het weer duurt de wegenaanleg 50 werkdagen, waardoor dit deel van de Pannestraat vermoedelijk tot aan het bouwverlof afgesloten blijft.  Doorgaand verkeer volgt de omleiding via de Stationsstraat, Molenweideplein en Arkstraat.

Tot aan het bouwverlof gaat een deel van de Pannestraat dicht.
Jempi Welkenhuyzen Tot aan het bouwverlof gaat een deel van de Pannestraat dicht.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.