Marc Alofs verlaat Domaine La Butte aux Bois

Marc Alofs (rechts) verhuist naar Antwerpen.
Jempi Welkenhuyzen Marc Alofs (rechts) verhuist naar Antwerpen.
Marc Alofs, directeur bij het tweesterrenrestaurant en Domaine La Butte aux Bois in Neerharen, vertrekt. Hij gaat, vanaf 1 januari, aan de slag bij het nieuwe boetiekhotel Botanic in Antwerpen. Opvolger wordt Yannick Bouts.

Alofs verhuist met zijn gezin naar Antwerpen, maar behoudt zijn stek in Geulhem, vlak over de grens bij Valkenburg. Hij stond elf jaar aan de leiding van La Butte en was mee verantwoordelijk voor de uitbouw van het complex. Zijn knowhow zal goed van pas komen in het te openen luxueuze hotelproject ‘Botanic Antwerpen’,  verwijzend naar de nabijgelegen plantentuin. Er komen 79 kamers en het streven is om vijf sterren te halen.

Opvolger Yannick Bouts, afkomstig uit Hasselt, krijgt in La Butte een kolfje naar zijn hand. Eerder werkte hij voor het viersterren-plus Hotel Auberge du Pecheur in Sint-Martens-Latem en het chique The Fourth Tafelrond Leuven.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.