Lokale Radio Lanaken opent nieuwe studio

Herman Verbruggen signeert een voetbalshirt.
Jempi Welkenhuyzen Herman Verbruggen signeert een voetbalshirt.
De opening van de nieuwe studio’s van Lokale Radio Lanaken (LRL) bracht heel wat volk op de been. De komst van Herman Verbruggen - Markske uit FC De Kampioenen - was hier niet vreemd aan. Anderzijds kan LRL ook rekenen op een trouw luisterpubliek.

 De doelgroep is  zogenaamde ‘Adult Contemporary’, een brede stijl van popmuziek, variërend van de sixties, over de softrock uit de seventies tot de harmonieuze muziek van vandaag. Ook lokale artiesten worden gepromoot. Prettige achtergrondmuziek om bij te winkelen of te werken. Met AC-muziek, die overigens uit de Cloud wordt geplukt, mikt men vooral op 18 tot 54-jarigen. Daarnaast is er het eigen lokaal nieuwsaanbod, aangevuld met berichten van het persagentschap Belga.

LRL telt 7 vaste medewerkers en een 10-tal losse krachten. Het zijn allemaal vrijwilligers. Men zendt 24 uur per dag uit, deels live of via voicetrack.  LRL zoekt nog nieuwswatchers en presentators. info: lokaleradiolanaken.be
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.