Limburgs koppel toont Spaanse ‘droomcasa’ in Met Vier in Bed

Erik en Elly
Medialaan Erik en Elly
In de eerste uitzending na de ‘Limburgse week’ van ‘Met Vier in Bed’ is onze provincie alweer aan zet. De Lanaakse Elly en Genkenaar Erik tonen vanavond in het VTM-programma hun Spaanse Casa Jetizo aan tv-kijkend Vlaanderen.

Elly baatte in Lanaken jarenlang een eetcafé uit. Erik was touringcarchauffeur die met zijn gasten langs de mooiste plekjes van Europa reisde. Ongeveer tien jaar geleden leerden de twee elkaar kennen. “Bussen worden altijd gedoopt op een goede toekomst en dat gebeurt steeds in een plaatselijk café”, vertelt Erik. “En één van die cafés was van Elly. Ik heb een nieuwe bus gekregen én een nieuwe vrouw.”

Borstkanker

Erik en Elly werden een onafscheidelijk duo, met allebei de droom ooit een eigen B&B te starten in Zuid-Spanje. Aanvankelijk durfden ze de stap niet zetten, want als nieuw samengesteld gezin met drie kinderen wilden ze hun kroost niet achterlaten. Toen Elly op haar 50ste borstkanker kreeg, beseften ze dat het leven te kort is. Na de behandeling besloten ze hun Spaanse droom waar te maken en stampten ze hun B&B uit de grond. Casa Jetizo is een acroniem van de drie namen van de kinderen: Jessica, Tim en Zoë.

De B&B ligt aan de voet van het nationaal park Serra Mariola in de regio Valencia, op een halfuurtje van kustplaats Gandia. Vanaf 21.40 uur leer je alles over het koppel en de casa in een nieuwe themaweek van Met Vier in Bed.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.