La Butte aux Bois investeert in twintig nieuwe kamers

De eigenaars Bullens zijn trots op hun realisatie met directeur Marc Alofs en beauty Manager Micha Soors (rechts).
Foto Jempi Welkenhuyzen De eigenaars Bullens zijn trots op hun realisatie met directeur Marc Alofs en beauty Manager Micha Soors (rechts).
Domain La Butte aux Bois gaat fors uitbreiden. Met een luxe spa verspreid over twee verdiepingen en maar liefst twintig nieuwe kamers wil hoteldirecteur Marc Alofs gasten vanuit de hele brede regio en Duitsland en Engeland naar Neerharen halen.

Het gerenommeerde hotel- en restaurantcomplex wordt maar liefst 3.000 vierkante meter groter. Prijskaartje: 10 miljoen euro. Niet gering voor het bedrijf van de familie Bullens, die ook Stiemerheide in Genk uitbaat. Het verruimd aanbod levert twintig nieuwe jobs op.

Luxe

Vorig jaar kreeg sterrenrestaurant 'La Source' ook al een upgrade. De strakke nieuwbouw werd subtiel geïntegreerd in de groene omgeving van het Nationaal Park. De kamers, luxe of standaard, zijn landschapsgericht. De spa met de modernste in- en outdoorfacilteiten zorgen voor een totale belevenis. Daarnaast kunnen bezoekers gebruik maken van een exclusieve technogym met personal coach en het dermatologisch consultatiecentrum, dat over een eigen productenlijn beschikt. Volgens hoteldirecteur Marc Alofs biedt La Butte aux Bois een totale lifestyle ervaring voor de gourmet- en wellnessgast in de brede regio en Duitsland en Engeland. (WJL)