Idee van de Dag: een minigolfwandeling aan Pietersheim

Jolein Martens, Open Vld, plaats 7.
Open VLD Jolein Martens, Open Vld, plaats 7.
In aanloop van de verkiezingen mag elke Lanakense partij een gloednieuw idee voor de gemeente voorstellen. Vandaag is dat Open Vld. "Een minigolfwandeling aan Pietersheim om het wandeltoerisme te doen floreren", zegt Jolein Martens.

Naast het fietstoerisme wil Open Vld ook inzetten op het wandeltoerisme. "Een idee daarvoor is een minigolfwandeling in het mooie Pietersheim. Op een centraal punt haal je sticks en een golfballetjes af en nadien wandel je een parcours van enkele kilometers. Dat kan doorheen de bossen, waar dan enkele minigolfhindernissen zijn aangelegd."

"Daar stop je en speel je het balletje in de hole. Waarna je verder kan wandelen tot de volgende hindernis. Op deze manier worden toerisme en natuur gekoppeld aan recreatie."

Geen schade aan natuur

Martens beseft dat het geen alledaags idee is, maar spreekt over een originele invalshoek. "Zo blijven we de mooie wandelpaden die we hebben waarderen, zonder dat we schade toebrengen aan de natuur. De hindernissen zelf zullen opgebouwd zijn uit natuurlijke materialen. Zo krijgen we naast de kabouterwandeling nog een trekpleister voor jonge gezinnen.”
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Jean Kodak

    Man man hebben die nu niks zinnigers dan zo een voorstellen ?? En zoiets zit dan in de politiek.en maar gemeentebelastingen betalen voor zo enne zever.