Huis van het Kind communiceert via brede infobrochure

Vanaf deze week krijgen alle gezinnen bij een eerste geboorte een  brochure van het Huis van het Kind in de bus. Goed voor 50 pagina’s informatie rond gezondheid, onderwijs, ondersteuning, opvoeding en andere praktische onderwerpen.

Doelgroep zijn gezinnen met kinderen tot 24 jaar. Eén en ander kadert ook in de aanpak van kansarmoede. Een kind op zeven groeit in Lanaken immers op in een kansarm gezin. Met de infobrochure wil men diensten en organisaties tippen die hier een hulp kunnen bieden. 

In een oplage van 600 exemplaren wordt het boekje verspreid via Kind en Gezin, mutualiteiten, OCMW, CLB, maar ook bij de (para)medische wereld en het onderwijs. Binnenkort komt de informatie eveneens online.  De campagne is goed voor een kostenplaatje van 3.084 euro, gesubsidieerd met de middelen van het Huis van het Kind. 

Info: www.lanaken.be/huisvanhetkind, tel: 089.730 314 of loop binnen: Huis van het Kind, Gasthuisstraat 36 in Lanaken.

Jempi WelkenhuyzenReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.