Herinrichting Smeermaas centrum: werken Maastrichterweg

Met de start van de werken aan de Maastrichterweg is de derde fase voor de herinrichting van Smeermaas Centrum in gegaan.  Dit zal voor heel wat verkeershinder zorgen richting Maastricht. Maar ook voor de bereikbaarheid van de bewoners, de school en de lokale handel.

De werfzone loopt vanaf het kruispunt met de Maaseikersteenweg tot net voorbij het kruispunt met de Grensstraat. De weg wordt opnieuw aangelegd, samen met een voet- en fietspad. Ondergronds komt een gescheiden rioleringsstelsel. De weg moet begin maart 2019 klaar zijn. 

Er is een lokale omleiding voorzien via de Industrieweg, maar ook langs de aanpalende wijk Hagendoorn.  Verkeer voor Maastricht rijdt langs de N78, Tournebride en de Maaseikersteenweg naar Nederland.

De werken zorgen voor heel wat hinder.
Jempi Welkenhuyzen De werken zorgen voor heel wat hinder.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.