Files aan Europalaan door slecht afgestelde verkeerslichten

De file is bij momenten héél lang.
Gemeente Lanaken. De file is bij momenten héél lang.
De gemeente krijgt tal van meldingen binnen over de slecht afgestelde verkeerslichten aan Sportoase Montaignehof in Lanaken. Door de slecht afgestelde verkeerslichten ontstaan er lange files.

Verkeer en de gemeente Lanaken, het lijkt geen goed huwelijk. Na de files in het centrum door het mobiliteitsplan, lijken er ook nu weer onnodige files te ontstaan. Dit keer gaat het om de verkeerslichten aan Sportoase Montaignehof. “We hebben meldingen doorgestuurd gekregen en zien dat er inderdaad lange wachtrijen staan op de Europalaan", klinkt het bij de gemeente. “We hebben dit gemeld aan het Agentschap Wegen en Verkeer. We hopen samen met iedereen op een snelle oplossing.”

Negeren

Intussen blijkt dat héél wat automobilisten de verkeerslichten negeren, omdat volgens velen er zelden iemand komt uitgereden in vergelijking met het aantal auto’s dat op de Europalaan moet passeren. Volgens getuigen reden zelfs al bussen van de Lijn door het rood.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Pierre Croux

    Los dat op en klaar altijd dat gezever