Toon en Sven stappen de Dodentocht voor OIGO en aankoop Chemo-Kasper voor AZ Maria Middelares

Toon en Sven stappen de Dodentocht ten voordele van OIGO.
Didier Verbaere Toon en Sven stappen de Dodentocht ten voordele van OIGO.
Toon Raman en Sven Van Wassenhove uit Laarne stappen op vrijdag 9 augustus de Dodentocht in Bornem ten voordele van OIGO VZW en de aankoop van 250 exemplaren van het boekje Chemo-Kasper voor het AZ Maria Middelares in Gent.

Chemo-Kasper is een prentenboekje dat in eenvoudige bewoordingen en aan de hand van kleurige tekeningen uitlegt wat kanker is en wat chemotherapie doet. Het steekt kinderen met kanker en hun familie, vriendjes en klasgenoten een hart onder de riem en maakt kanker bespreekbaar bij kinderen vanaf 5 jaar.

Toon Raman en Sven Van Wassenhove willen 250 boeken aankopen van Chemo Kasper voor het UZ in Gent.
Didier Verbaere Toon Raman en Sven Van Wassenhove willen 250 boeken aankopen van Chemo Kasper voor het UZ in Gent.

Toon is niet aan zijn proefstuk toe. In 2017 nam hij reeds samen met Jan Taghon van Taverne Estaminet De Wastobbe deel en verzamelden toen 1.000 euro voor OIGO VZW. Voor Sven is het zijn eerste deelname. Toon en Sven hopen op een opbrengst van om en bij de 2.000 euro.

Toon en Sven steunen kan via een gift op rekening nr. BE60 7440 7801 5170 met vermelding ‘OIGO’ en de naam van wie je steunt: Toon of Sven of beiden. De volgnummers van Toon en Sven zijn 6833 en 9629. De gulste bieder mag samen met hen de cheque overhandigen. 

OIGO VZW (Opgeven Is Geen Optie) zet zich in om het comfort van kankerpatiënten te verbeteren. Via het inrichten van activiteiten wordt er geld ingezameld waarmee projecten van OIGO worden gefinancierd. Alle info rond de werking en projecten van de OIGO VZW op www.oigo.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.