Steentjesstraat gaat open (en begin augustus weer dicht)

Archiefbeeld. Zo zag de Steentjesstraat er lang uit.
Didier Verbaere Archiefbeeld. Zo zag de Steentjesstraat er lang uit.
De Steentjesstraat in Laarne wordt tussen de Heirweg en Korte Meire weer volledig opengesteld vanaf zaterdag 29 juni. De slechte staat van het asfaltwegdek wordt in een latere fase aangepakt.

De werken in de Steentjesstraat slepen al meer dan twee jaar aan en veroorzaakten al heel wat wrevel bij de bewoners. Onder andere de slechte communicatie rond de werken was een heikel punt. Nu lijkt er licht te zijn aan het einde van de tunnel, want komende zaterdag gaat de straat weer open voor alle verkeer.

Of toch voor even, want het asfalt zal in een latere fase nog moeten aangepakt worden. Vanaf dinsdag 6 augustus gaat ook het kruispunt Korte Meine/Meirhoekstraat dicht om daar de werken te starten. Er wordt in een omleiding voorzien langs de Molenstraat, Lange Meire, Steentjesstraat, Heirweg, Colmansstraat, Provinciebaan en Kapellendries.

Bij de volgende fase van de werken wordt deze omleiding voorzien.
RV Bij de volgende fase van de werken wordt deze omleiding voorzien.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Patrick Verbelen

    Men zou verwachten dat men op de website van de gemeente info vind over het verloop van de werken. Dat vinden ze blijkbaar niet nodig en ondertussen blijft dat circus hier maar duren, de ene na de ander weg wordt hier opengebroken voor maanden, en wij maar rond rijden. Grr..