Motortreffen tegen ALS

Vzw een hart voor ALS
Didier Verbaere Vzw een hart voor ALS
In het weekend van 3 en 4 augustus organiseert de vzw ‘Een hart voor ALS’ en de vrienden van ‘Motards tegen ALS’ het zevende ‘Grote ALS-treffen’ in Laarne. De opbrengst gaat naar het wetenschappelijk onderzoek naar A.L.S.

Ook dit jaar vertrekt de rit aan Zaal Skala in de Colmanstraat in Kalken. Routeplanner Marc stippelde een rit van ongeveer 160 kilometer uit, die je via de mooiste wegen en plekjes naar Henegouwen brengt. Onderweg zijn er  twee stops met een drankje, croque monsieur en pannenkoek. De route is volledig bewegwijzerd en beschikbaar via GPS. Je kan deze zowel op zaterdag als op zondag rijden. Ter gelegenheid van dit motortreffen werden speciale badges gemaakt die elke deelnemer krijgt.

Oldtimers en wandelingen

Dit jaar zijn ook oldtimers en cabrio’s welkom. Zij volgen dezelfde route als de motoren. Op zondag zijn er ook twee mooie wandeltochten in de regio uitgestippeld langs de Kalkense Meersen met een lus van 5 en 7,5 kilometer. Doorlopend zijn er drank, hamburgers, Laarnse vlaaien, hotdogs en Celtic burgers te verkrijgen. Er is ook mogelijkheid tot ontbijt. Op zaterdagavond is er een eetfestijn met aansluitend een optreden van coverband Rits. Alle info en inschrijvingen op www.eenhartvoorals.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.