LoLa4Life draait op volle toeren: nieuwe acties nog steeds welkom

Actievoerders in De Zonnebloem.
RV Actievoerders in De Zonnebloem.
LoLa4Life, de gezamenlijke actie van Laarne en Lochristi voor De Warmste Week, draait op volle toeren. “En er volgen nog meer acties”, zegt initiatiefnemer Danny Clincke.

“Samen met wandel- en loopclub De Veldmeersrunners werd al een succesvolle bloemenverkoop en een actie op de Boerenmarkt gehouden en momenteel is er nog een koekenverkoop aan de gang. Ze zijn ook op de vrijdagmarkten in Laarne van 8 en 15 november aanwezig”, zegt Danny Clincke van LoLa4Life. In Laarne en Kalken wordt ook een sponsorboekje verdeeld en er zijn veilingen van attributen van wielerkampioenen.

De Zonnebloem hield een gesponsorde halloweentocht op school. Kristof Rogiers lanceert het project ‘Wandel een marathon met het Hoger Op Kalken peloton’ en legt hierbij een link met team Saartje. “Ook de politieke partijen steunen ons en zullen binnen kort acties aankondigen rond het project ‘LoLa4life2.0'. Flore Maes haalde appels en peren uit de tuin en maakte een standje aan haar deur. Een topinitiatief van de jeugdige Flore”, klink het. 

Nieuwe acties welkom

 Op 21 december is er het slotevent met een wandel- en loopmarathon met als apotheose de aankomst op de kerstmarkten van Laarne en Lochristi. Inschrijven voor dit evenement kan via www.bloggen.be/runningdanny. Daar kan je ook het volledige traject zien en wat de stop- en instapplaatsen zijn. Afstanden van 3 tot 42 kilometer zijn mogelijk. Ook nieuwe acties kunnen nog steeds gemeld worden. De opbrengst gaat integraal naar twee goede doelen: OIGO en Koester.

Flore verkocht appelen en peren.
RV Flore verkocht appelen en peren.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.