Lola4Life brengt 40.561 euro op voor OIGO en Koester

Danny en Bart maakten op Kerstnacht de opbrengst bekend van Lola4Life
RV Danny en Bart maakten op Kerstnacht de opbrengst bekend van Lola4Life
Lola4Life, het initiatief van Laarne en Lochristi voor de Warmste Week, leverde 40.561 euro op voor OIGO en Koester. Het bedrag, waarschijnlijk de grootste particuliere opbrengst, werd op kerstnacht bekendgemaakt.

In Laarne en Lochristi organiseerden tal van verenigingen acties onder de noemer Lola4Life 2.0. “Onze reis van Lola4life2.0 begon in juli met de slogan ‘Twee gemeenten... twee goede doelen... twee coaches. Die reis duurde bijna een half jaar met als apotheose de loop- en wandeltocht het voorbije weekend”, zegt Danny Clincke van de Veldmeersrunners uit Kalken. 

“Zowel ikzelf als Bart Gunst zijn enorm fier dat we op kerstnacht jullie deze fantastische resultaten kunnen doorgeven. De Koning Boudewijn Stichting wist ons te vertellen dat we op dat moment het grootste particulier gesteund project van Vlaanderen waren. Het totale bedrag van 40.561 gaat naar OIGO (26.011 euro) en Koester (14.550 euro). Bart Gunst en ikzelf wensen jullie mooie eindejaarsfeesten en een gelukkig Nieuwjaar”.




Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.