Godelieve en Etienne vieren gouden jubileum

Godelieve en Etienne en hun grote kroost vieren hun 50ste huwelijksverjaardag
Didier Verbaere Godelieve en Etienne en hun grote kroost vieren hun 50ste huwelijksverjaardag
Godelieve Van Leuven en Etienne Van De Velde vierden op het gemeentehuis van Laarne hun gouden huwelijksverjaardag.

Etienne is geboren in de kliniek van Wetteren en studeerde als jonge gast Latijnse maar was toch liever met zijn handen bezig. Dus ging hij nog voor 5 jaar naar het VTI te Aalst waar bij zijn A2 elektriciteit behaalde. Na zijn leverdienst werkte hij bij Sidmar. Hij begon er als elektricien en eindigde op 58 jaar op de bureau.

Godelieve studeerde tot haar 15 jaar handel in Wetteren om nadien nog 4 jaar normaalschool te volgen aan het Crombeeninstituut. Ze startte voor een jaar vervanging in het Sint-Gertrudis te Wetteren en nadien nog even kort in het Buitengewoon Lager onderwijs. Maar door de komst van vijf kinderen, bleef ze thuis. Tweeling Steven en Lieven en dochters Goedroen, Astrid en Liesbet zorgden samen voor tien kleinkinderen : Sven, Elias, Mathias, Lukas, Natan, Arno, Estee, Babette, Aymeric en Achielles.

Godelieve en Etienne
Didier Verbaere Godelieve en Etienne

Het koppel leerde elkaar kennen op een trouwfeest van een nicht van Etienne die tegelijkertijd een vriendin van Godelieve was. Op het feest werden ze naast elkaar geplaatst maar toch duurde het nog een 6-tal maand waar men elkaar ontmoette in het uitgangsleven in de Range in Overmere tot de liefde ontsproot.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.