Genieten van ontbijt, lunch of vieruurtje in nieuwe Foodbar Margot

Margot Poppeliers en Niels De Maeght zijn de nieuwe uitbaters van Foodbar Margot in Laarne.
Didier Verbaere Margot Poppeliers en Niels De Maeght zijn de nieuwe uitbaters van Foodbar Margot in Laarne.
In de Kouterdreef in Laarne hebben Margot Poppeliers (36) en Niels De Maeght (33) de gloednieuwe Foodbar Margot geopend. Het koppel uit Lokeren werd op slag verliefd op de nieuwbouw in glas en steen met heel veel lichtinval en hoge plafonds. De nieuwe zaak werd er gebouwd na de afbraak van het oude café De Verloren Hoek.
Foodbar Margot Laarne.
Didier Verbaere Foodbar Margot Laarne.
Foodbar Margot Laarne.
Didier Verbaere Foodbar Margot Laarne.

Margot heeft een carrière in de kinder- en jeugdpsychiatrie achter de rug, Niels heeft een bedrijf als ruitenwasser. Geen van beide heeft horeca-ervaring, maar hun liefde voor lekker eten, gezonde voeding en zin in iets nieuws bracht in Laarne. “We hadden een kleine koffiebar in gedachten, maar toen werden we verliefd op dit pand en zagen we de plannen iets groter", lacht Margot.

Margot Poppeliers en Niels De Maeght zijn de nieuwe uitbaters van Foodbar Margot in Laarne.
Didier Verbaere Margot Poppeliers en Niels De Maeght zijn de nieuwe uitbaters van Foodbar Margot in Laarne.

In Foodbar Margot kunnen gasten genieten van ‘s morgens vroeg tot in de late namiddag. Er is keuze uit gezonde en uitgebreide ontbijten, slaatjes met groenten uit de eigen moestuin en verse groentesoep met een lekker sneetje ambachtelijk brood. ’s Middags serveert Margot boerenkost op Vlaamse wijze met een lekker streekbiertje. Er is ook koffie met zoetigheden en een brede keuze aan kruidenthee, of een assortiment kazen en fijnkost geserveerd op een boerenplank met een bijhorend glaasje wijn.

“We starten met een beperkte kaart om alles vlot te laten verlopen de eerste weken. Later breiden we de warme gerechten uit en plannen we een maandelijkse diner met gastchefs die hun specialiteiten koken op zaterdagavond. De zaak kan ook ’s avonds en tijdens het weekend worden afgehuurd met of zonder personeel voor feestjes, babyborrels, lentefeesten of personeelsfeesten. Binnenkort openen in de kelder ook twee seminarieruimtes voor bedrijfspresentaties”, zegt Margot. Zij verzorgt de keuken terwijl Niels, samen met Cindy, de klanten bedient. Foodbar Margot is gesloten op maandag. Alle info op www.margot-foodbar.com.

Foodbar Margot Laarne
Didier Verbaere Foodbar Margot Laarne1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Laura DeBacker

    Veel succes! Blij dat het pand eindelijk gevuld is