Afval blijft misschien staan door vakbondsactie

De aangekondigde nationale vakbondsbetoging tegen de pensioenplannen van de huidige regering op dinsdag 2 oktober beïnvloedt mogelijks de afvalinzameling in de regio Dendermonde-Wetteren. “Naar aanleiding van de actie ontving Verko een stakingsaanzegging van het ACOD. Mogelijk steunt een deel van het personeel deze actie, waardoor de ophaaldienst morgen niet voltallig aan de slag zou kunnen gaan. Dit betekent dat Verko misschien niet al geplande ophaalrondes van de afvalkalender kan uitvoeren”, zegt Anika Buyst van Verko. De intercommunale vraagt begrip en zal na evaluatie van de situatie bekend maken of een inhaalronde wel of niet mogelijk is.

Het afval in Wetteren blijft misschien ook op dinsdag 2 oktober staan door een vakbondsactie in Brussel
Didier Verbaere Het afval in Wetteren blijft misschien ook op dinsdag 2 oktober staan door een vakbondsactie in BrusselReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.