Tractor rijdt in op wagen: drie lichtgewonden

De wagen raakte zwaar beschadigd.
Peter Vanderveken De wagen raakte zwaar beschadigd.
Op de Grote Steenweg in Veerle (Laakdal), vlak bij tuincentrum Bloemenland, heeft woensdag rond 16.30 uur een kop-staartaanrijding plaatsgevonden tussen een personenwagen en een tractor.

De tractor reed achteraan in op de personenwagen, die daarbij zware schade opliep. De drie vrouwen in de wagen werden lichtgewond afgevoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder van de tractor bleef ongedeerd.

De opruimingswerken van de brandweer waren snel afgerond. Om iets na 17 uur werd de Grote Steenweg weer vrijgegeven.

De weg werd om iets na 17 uur weer vrijgegeven.
Peter Vanderveken De weg werd om iets na 17 uur weer vrijgegeven.2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Iris Reynders

    Mensen moeten eens nadenken wanneer ze plots stoppen met de auto en kijken wat er achter hen tijd. Tractors/vrachtwagens geraken zomaar niet ineens gestopt , zeker niet met de zware vracht die ze bijhebben!!!

  • Jos Plessers

    Trucks worden van alle soorten snufjes voorzien om zulks te voorkomen(werkt niet altijd,ik weet t)De voorbumper van een truck ligt bijna op de grond.Wanneer tractoren eens éindelijk voorzien van een afneembare bumper?Dit zal ietwat veiliger zijn mits men de snelheid ook wat aanpast,want sommige van die tractorchauffeurs weten enkel hun gaspedaal te vinden.