Meiboom voor de tiende keer geplant

De Meiboom staat er voor de tiende keer.
Wouter Demuynck De Meiboom staat er voor de tiende keer.
Voor de tiende keer hebben de verenigingen in Groot-Vorst zondagnamiddag de Meiboom geplant. Met de Meiboom, een stam met de schilden van alle 23 verenigingen uit het dorp, laten de verenigingen zien hoe springlevend het verenigingsleven nog is.

Naast het planten van de Meiboom was er nog heel wat te doen in Groot-Vorst. Zo was er een vlaggenparade en konden kinderen hun fiets laten pimpen, leren boogschieten en spelen in de speeltuin. Jonge voetballers konden zich uitleven in de panna, er waren volksspelen en je kon volksdansen met de chiroleden. Uiteraard kon je ook gewoon iets drinken tegen een vriendenprijsje.

Het pas gerenoveerde oud-gemeentehuis werd ook open gesteld voor de bezoekers. De plaatselijke heemkring gaf er een woordje uitleg over de geschiedenis van het dorp en de durvers konden het torentje beklimmen voor een mooi zicht op het dorp.

Bij de meiboomplanting hoort een flinke portie volksdans.
Wouter Demuynck Bij de meiboomplanting hoort een flinke portie volksdans.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.