Kindergemeenteraad tegen pesten

Schepen Frank Sels (Prolaakdal) en de Laakdalse kindergemeenteraad gaan alvast de strijd aan tegen pesten van kinderen en jongeren.
Peter Vanderveken Schepen Frank Sels (Prolaakdal) en de Laakdalse kindergemeenteraad gaan alvast de strijd aan tegen pesten van kinderen en jongeren.

De Laakdalse kindergemeenteraad maakt werk van haar ambitie voor een pestvrije omgeving voor kinderen en jongeren. Tijdens de Week Tegen Pesten, van 22 februari tot 1 maart, zal de kindergemeenteraad extra aandacht vragen voor dit probleem. De kinderschepenen, kinderburgemeester en schepen van Jeugd Frank Sels (Prolaakdal) tekenden alvast vier stippen op hun hand, het universeel logo van de campagne. Schepen Frank Sels: “Het is jammer dat kinderen en jongeren nog steeds te vaak geconfronteerd worden met pestsituaties. Ik vind het dan ook zeer belangrijk dat wij een krachtige vuist maken tegen pesten!”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.