Kerstmarkt met parade steunt Eindhout for Charity

Middenstand Eindhout vzw neemt zondag 23 december het voortouw in een grootse kersthappening. In samenwerking met lokale verenigingen opent om 15 uur een kerstmarkt met hapjes en drankjes en een koopjesmarkt. Het Eindhouts Toneel brengt drie gratis voorstellingen van ‘We hebben gene Jozef’, een eigen geschreven stuk gebracht samen met jeugdspelers. De voorstellingen staan gepland om 16, 17.15 en 19 uur. Om 18 uur, maakt de Kerstman zijn intrede met een originele parade. Fanfare Sint Lambertus staat garant voor de nodige straatanimatie. Van 20 tot 21 uur brengt ‘Taat Zot’ nog extra kerstambiance met een mini ‘Kerstival’.

Zowel de vrije giften bij de toneelvoorstellingen als de opbrengsten van het Tutterbier gaan via het Eindhout for Charity fonds naar een goed doel.

Transferbusje

Voor de eerste keer wordt met een minibus transfers gedaan voor personen die zich willen verplaatsen tussen Veerledorp en Eindhoutdorp. De opstapplaatsen zijn ter hoogte van café Den Hoek (Veerledorp) en café De Lambeir (Eindhoutdorp). De uurregeling en de lijst van deelnemende verenigingen en handelaars kan men terugvinden de Facebookpagina van middenstand Eindhout.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.