CD&V haalt enorme hoeveelheid zwerfvuil op

De CD&V'ers haalden een grote hoeveelheid zwerfvuil op.
RV De CD&V'ers haalden een grote hoeveelheid zwerfvuil op.
Een veel te kleine container was het resultaat van de jaarlijkse zwerfvuilactie van CD&V Laakdal. Die vond dit jaar plaats in het bijzijn van minister van Leefmilieu Koen Van den Heuvel.

CD&V-bestuursleden, vrijwilligers en een delegatie van de Laakdalse WITZ’ers (WijkInitiatief Tegen Zwerfvuil) ruimden onlangs op rond het op- en afrittencomplex in Eindhout. Speciale gast dit jaar was minister van Leefmilieu Koen Van den Heuvel.

“De minister ging in dialoog met de WITZ’ers en was lovend over dit Laakdalse initiatief. Als Laakdaller mogen we bijzonder fier zijn over het stijgend aantal WITZ’ers in onze gemeente. Ze leveren schitterend werk”, zegt CD&V-voorzitter Stein Voet, die erop staat dat de zwerfvuilactie jaarlijks herhaald wordt. “We moeten blijven een statement maken en het werk van de vrijwilligers in de kijker zetten.”

Wie zich mee wil engageren om mee te werken aan een proper Laakdal neemt hiervoor contact op met de milieudienst via milieu@laakdal.be.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Yvo Mast

    We zouden beter voorkomen dan genezen want we brengen water naar de zer