Begraafplaats Veerle gesloten wegens werken
van 20 tot 23 mei

De begraafplaats van Veerle.
RV De begraafplaats van Veerle.
De herinrichtingswerken aan de begraafplaats in Veerle (Laakdal) zijn inmiddels gestart. De restyling omvat meer toegankelijke en onderhoudsvriendelijke paadjes met voldoende banken.

“We voorzien een paviljoentje waar je bij slecht weer kan schuilen en waar je ook de laatste groet kan brengen. Hier zal je ook sanitair, een informatiebord en de nodige voorzieningen om het graf netjes te houden, vinden. Tot slot worden ook de kinderbegraafplaatsen heringericht, met speciale aandacht voor de rouwbeleving van kinderen”, klinkt het bij het bestuur.

De werken zullen tijdelijk hinder met zich meebrengen. Vanaf 20 mei worden de paden heraangelegd. Daardoor zal de begraafplaats enkele dagen volledig afgesloten worden, namelijk van maandag 20 mei tot en met donderdag 23 mei om 16 uur.

Tijdens die dagen zal je geen bezoek kunnen brengen op de begraafplaats en kunnen er ook geen begrafenissen of bijzettingen plaatsvinden. De begrafenisondernemers zijn hiervan op de hoogte gebracht.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.