Laatste weekend werken aan brugvoegen E313

Illustratiebeeld.
RV Illustratiebeeld.
Dit weekend worden de werken aan de brugvoegen op de E313 in Laakdal, Geel en Westerlo afgerond. De laatste werken vinden plaats op de brug over de Nieuwe Baan (N174) in Laakdal. Voor het verkeer op de E313 is er geen hinder, alle rijstroken blijven beschikbaar. De oprit Geel-Oost richting Antwerpen gaat wel tijdelijk dicht.

Vorig jaar is het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) gestart met het vernieuwen van brugvoegen op de E313 in Laakdal, Geel en Westerlo. Dit weekend worden de voegen van de brug over de Nieuwe Baan in Laakdal volledig afgewerkt. Voor het verkeer op de E313 is er geen hinder. De oprit Geel-Oost gaat wel dicht van vrijdagavond 17 mei, om 20 uur, tot maandagochtend 20 mei om 5 uur. Het verkeer wordt via de Bell Telephonelaan, Janssen-Pharmaceuticalaan en Amocolaan omgeleid naar de oprit Geel-West.

In geval van regenweer kan de planning nog wijzigen. De meest recente info is steeds terug te vinden op www.wegenenverkeer.be/laakdal.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.