Steffi Volders schreef de voorbije jaren een succesverhaal met kledingzaak La Citta.
Volledig scherm
Steffi Volders schreef de voorbije jaren een succesverhaal met kledingzaak La Citta. © Vertommen

La Citta opent deuren op nieuwe locatie: “Ik wil de beleving voor de klanten versterken”

WilseleKledingwinkel La Citta op de Aarschotsesteenweg verhuist naar…de Aarschotsesteenweg. Uitbaatster Steffi Volders zocht en vond een groter pand en blijft Wilsele dus trouw. “La Citta is er sinds 2013 al een gevestigde waarde maar het was tijd voor een nieuwe stap”, aldus Steffi.

0 reacties

  1. Italiaans restaurant La Stanza begint aan nieuwe hoofdstuk in vernieuwd deel van Mechelsestraat: “Uiteraard blijf ik zelf aan het fornuis staan”
    PREMIUM
    Leuven

    Italiaans restaurant La Stanza begint aan nieuwe hoofdstuk in vernieuwd deel van Mechelse­straat: “Uiteraard blijf ik zelf aan het fornuis staan”

    De coronacrisis dwingt heel wat uitbaters in de horeca tot enige zelfreflectie en zelfs de bekende Leuvense chef Massimiliano Tocci ontsnapt daar niet aan. Zijn restaurant La Stanza was jarenlang een vaste waarde in de Wandelingenstraat maar nu maakt ‘Max’ het mooie weer in het vernieuwde deel van de Mechelsestraat: “Ik voel me hier al goed thuis en uiteraard blijf ik zelf achter het fornuis staan want koken is mijn leven.”