Twee linkerhanden in de moestuin? Carpe Diem organiseert een cursus moestuinieren

De Kuurnse tuiniervereniging Carpe Diem organiseert dit jaar een cursus ‘moestuinieren’. De les van afgelopen weekend ging door in de Groene Long.
Henk Deleu De Kuurnse tuiniervereniging Carpe Diem organiseert dit jaar een cursus ‘moestuinieren’. De les van afgelopen weekend ging door in de Groene Long.

De Kuurnse tuiniervereniging Carpe Diem organiseert dit jaar een cursus ‘moestuinieren’. 20 deelnemers leren er elke week hoe ze slaplanten, daslook en prei kunnen kweken. Er wordt elke les een stukje theorie gegeven, daarna wordt er gezaaid en geplant en gestekt. De tweede les van de cursus vond afgelopen weekend plaats in het Slot in de Groene Long in Kuurne. Wie volgend jaar ook ondergedompeld wil worden in de wereld van de vleestomaten en de boontjes, kan contact opnemen via info@carpediemkuurne.com of 0479 62 01 45. Meer info vind je op www.carpediemkuurne.com
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.