Exclusief voor abonnees

RECENSIE: Gust’Eaux in Kuurne’

Het interieur bevat enkele retro-elementen.
Joyce Mesdag Het interieur bevat enkele retro-elementen.
Anderhalf jaar geleden opende Stijn Maes het restaurant Gust’Eaux langs het jaagpad in Kuurne. Hij verkoopt houtskoolovens, en met het restaurant wilde hij in de eerste plaats klanten kunnen laten proeven van wat je in die ovens kan klaarmaken. We gingen eens proeven.

We beginnen met een cocktail van het huis, een creatie met limoncello, tonic en gember. Dik in orde, niets op aan te merken. Tussen de voorgerechten prijken zowaar ook mergpijpen. Ik kan me niet meteen een ander restaurant voor de geest halen waar ik dat ooit op de kaart heb zien staan. Ik eet dat nochtans enorm graag, dus mijn keuze is in een nanoseconde gemaakt.

Je hebt 23% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis



Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.