Orde van de Ezel beloont studenten in bib en Wagenhuis met een kleine attentie

Fien Vanhalst, Lies Vanhalst, Kato Vanhaverbeke en Michèle Devos kregen de eerste blocnotes van Joost, Eddy Lafaut en Francis Benoit.
Joyce Mesdag Fien Vanhalst, Lies Vanhalst, Kato Vanhaverbeke en Michèle Devos kregen de eerste blocnotes van Joost, Eddy Lafaut en Francis Benoit.

Studenten die de komende weken komen blokken in de bibliotheek of in het Wagenhuis bij Hoeve Vande Walle, mogen zich aan een bezoekje verwachten van enkele leden van de Orde van de Ezel. De studenten krijgen van hen een kleine blocnote. “Om hen zo een hart onder de riem te steken”, zegt Joost Desmet van de Orde van de Ezel. “En uiteraard ook om onze Orde een beetje te promoten.” Samen blokken in het Wagenhuis kan van 15 tot 28 juni, van maandag tot vrijdag van 8 tot 19 uur. In de bib zijn er dezelfde blokuren, maar daar kan je nu vanaf nu al terecht, tot 28 juni.  De blocnote heeft wel een klein formaat. Grote samenvattingen kan je er niet op kwijt. “Je zou durven zeggen dat het een ideaal formaat is voor spiekbriefjes”, lacht Joost. “Maar we willen niemand op ideeën brengen.” 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.